Logo Ragnhild Flatin

Om Ragnhild Flatin

Her er noen milepeler i Ragnhilds liv samt en del bilder.

 • 1946

  1946 3 oktober

  Født på Orkanger sykehus

  Onkel Olaf fortalte at han var med båten til sykehuset. Det var en strabasiøs tur, og det var fare for at begge kunne miste livet. Det var storm og mamma kastet opp og var veldig syk, babyen kom oppover i stedet for nedover. Da de kom til sykehuset måtte jordmor ligge oppå mamma for å presse babyen nedover igjen.(er det noe rart at jeg er som jeg er :) (Her ser dere det lille huset på Strangøya hvor jeg vokste opp, og hvor pappa bar meg på ryggen opp i 2. etasje hver kveld).

  Ragnhild Flatin konfirmasjon
 • 1961

  Konfirmasjon

  Var ferdig med framhaldsskolen dette året. (På Mausundvær) «Gikk for presten» og måtte da bo hos fremmede på Frøya i ca. 3 uker for så å «stå til konfirmasjon» i Sula kapell.

  Ragnhild Flatin konfirmasjon
 • 1961

  Mine foreldre

  Jeg hadde en trygg og god oppvekst med foreldre som var glad i meg, og som skjemte meg bort så godt de kunne, særlig pappa :).

  Ragnhild Flatin konfirmasjon
 • 1962

  Flyttet til Trondheim

  Vi flyttet til Trondheim, og jeg var en liten periode hushjelp. Så fikk jeg jobb på en fotobutikk og der lærte jeg å fremkalle og fargelegge svart-hvitbilder (eks. bildet under). På fritida var vi , Anne Brit, Grethe og jeg, med en mann ved navn Lothe på møter og sang. Mange opplevelser :)

  Ragnhild Flatin hushjelp
 • 1963

  Følkehøyskole på Rødde

  Min kjære pappa spurte om jeg ville gå på Rødde Folkehøgskole. Og DET hadde jeg jo lyst til. Så det ble til til at Irene (kusina til Anne Brit) og jeg gikk der et år. Fantastisk tid!!!

  Ragnhild Flatin på Rødde Folkehøgskole
 • 1964

  Fjellhaug Bibelskole - Mannen i mitt liv

  Høsten 1964 fikk jeg begynne på Fjellhaug bibelskole. Tror pappa sendte meg sammen med Frank (fetter). Han skulle nok passe på meg i den store staden? Men han klarte nok ikke jobben helt, for der traff jeg mannen i mitt liv! :) Etter bibelskolen ble jeg hushjelp hos en legefamilie i Bærum. (Under ser dere Frank og jeg synger i et møte).

  Torgeir og Ragnhild Flatin på Fjellhaug Bibelskole
 • 1966

  Kjole og drakt

  Jeg flyttet utover til Rygge 1966. Da begynte jeg på "Kjole og Drakt"-linjen på Malakoff. Jeg fortsatte som vikar og sydde kundesøm etter jeg var ferdig.

  Kjole og drakt Malakoff Moss
 • 1966

  Sertifikat og forlovelse

  Lille julaften tok jeg førerkort (i snødrev), og samme kveld forlovet vi oss.

  Torgeir og Ragnhild Flatin forlovelse
 • 1968

  Bryllup på Østlandet

  Så ble det bryllup 29 juni 1968. :)

  Heldigvis fant min barndomsvenninne, Anne-Brit Holmen også en Østlending (Arne). Anne-Brit og Arne var forlovere da vi giftet oss.

  Jeg kom inn på Glemmen VGS for å gå videre med søm den høsten, men da jeg hadde gått der i to uker, oppdaget jeg at jeg var gravid. For meg var det ikke selvfølgelig at jeg skulle få barn, så jeg «hoppet» av og ble hjemmeværende. Jeg ga min plass til en annen person som ikke kom inn og jeg var glad og fornøyd med det. :) Fremdeles glad!

  Ragnhild og Torgeir Flatin gifter seg
 • 1969

  Hjemmeværende i 20 år

  Jeg var hjemmeværende i rundt 20 år. Jeg tok kun vikarjobber på flyplassen og på skolen for å hjelpe til litt med økonomien. I flere år i Råde var vi aktive på Grimstad bedehus. Familiekor, søndagsskole, kvinner- og hobbygruppe m.m.

  Familien Flatin
 • Håvard født 04.04.69

  Gift med Anita. - 3 barn - Simon, Elise og Judith.

  Familien Flatin
 • Elisabet født 07.09.70

  4 barn - John Robin, Alexander, Jennifer og Benjamin.

  Familien Flatin
 • Øyvind født 07.08.72

  Gift med Julie. - 4 barn + 1 barnebarn - Christoffer, André, Henriette (+ Solveig) og Johann.

  Familien Flatin
 • Audun født 25.08.76

  Gift med Weronica. - 4 barn - Sindre, Silje, Emilie og Mie.

  Audun Flatin
 • Jostein født 25.12.79

  Gift med Anette. - 2 barn - Marlén og Adéle.

  Jotein og Anette Flatin
 • 1987

  Tusenfryd med hele familien

  Men så klarte tante Penny å "dra meg ut" for å jobbe i oppstarten av fornøyelsesparken Tusenfryd. det ble først en vinter i personalkantina og så 3 fantastiske somre sammen med ungdommene. Jeg stor-koste meg også sammen med våre egne barn som nå endelig fikk prøve seg i slike "apparater", og det helt gratis!!

  gamle bilder Tusenfryd
 • 1988

  Uppsala - Livets Ord

  Mens jeg jobbet på Tusenfryd flyttet vi til Uppsala og begynte på Bibelskolen. Vi ble to år i Uppsala

  Familien Flatin
 • 1990

  Menighet

  Da vi kom hjem fra Uppsala, var vi med i oppstarten av Råde Bibelsenter, som senere ble Moss Bibelsenter. Der var vi aktive i flere år.

  Råde Bibelsenter
 • 1991

  Jobb

  Etter noen tid i opplæring på legekontor, ble jeg en relativt fullbefaren legesekretær og jobbet i det "faget" ganske lenge. Hjemmesykepleien var jeg også innom.

  Ragnhild Flatin legesekretær
 • 2001

  Mimmi - Jonette Aursøy

  Da mamma fikk slag i år 2001 valgte vi å ha henne hjemme. Vi flyttet da til Rygge etter 26år i Råde. Etter fem år fikk hun flytte til Ryggeheimen.

  Jonette Aursøy
 • 2006

  Feiret 60-årsdagen på Hawaii.

  Vi var da på vårt livs reise jorda rund (10 ½ mnd) og besøkte Hawaii, Fiji, China, India, Tanzania og Sør-Afrika. Hadde ikke våre 5 barn med familier støttet oss som de gjorde, hadde det ikke vært mulig.

  Torgeir og Ragnhild Flatin på Hawaii - YWAM
Vi gleder oss stort til å tilbringe noen dager sammen med både venner og familie på Sula!
Ragnhild Flatin

Gode minner

Hjertelig velkommen til fest!